Wij doen het wél graag, én snel!

Schakel Sven De Meuter bvba in voor al uw isolatiewerken. Merchtem en omgeving genieten bijzonder snel van de voordelen van isolatie wanneer wij ze hebben geplaatst.

Iolatiewerken merchtem

Het dak isoleren. Als het nog niet gebeurd is, is het vast een taak die nog op uw to do lijstje staat wanneer u verbouwt of nieuw bouwt. Hoewel het nut van isolatiewerken niet betwist kan worden, is het ook een project dat lang kan aanslepen voor een minder ervaren klusser en vast een job die u minder graag zal uitvoeren dan vele andere. Voor een ervaren stielman daarentegen is het plaatsen van isolatie geen ergerlijke bezigheid en vooral een werk dat snel vooruit gaat.

Bij Sven De Meuter bvba in Merchtem voeren we voornamelijk isolatiewerken uit met rockwool. Niet alleen zijn we overtuigd van de vele voordelen van dit product, we zijn er intussen ook erg bedreven in om de plaatsing vlot uit te voeren en zo uw dak in geen tijd te isoleren of eindelijk die zolder voor u af te werken. Netjes en professioneel afgewerkt uiteraard!

Rockwool isolatie plaatsen biedt u zowel thermisch als akoestisch comfort, maar wist u ook dat het materiaal brandvertragend werkt en ongevoelig is voor slijtage door veroudering?  Maar uiteraard zijn ook andere isolatiematerialen mogelijk. In dat geval kijken we graag even met u welke u overweegt te gebruiken en in hoeverre wij een partner kunnen betekenen voor de plaatsing ervan. 

Nodig ons daarom gerust uit voor een kennismakend gesprek bij u thuis. Dat is geheel vrijblijvend en zo kunnen we eerlijk antwoorden op uw vragen en een duidelijke offerte bezorgen voor isolatiewerken. Merchtem en nabije omgeving is waar we werkzaam zijn en met plezier ter plaatse komen om uw project te bespreken en een projectprijs te bezorgen.  Neem daarom vandaag nog contact met ons op!