Tuinhuis op maat in hout of steen

Wie een tuin heeft, heeft ook heel wat tuinmateriaal nodig om deze goed te onderhouden. Vaak kan een garage dienen als opbergruimte, maar de plaats hierin is uiteraard ook niet eindeloos. Daarom opteren meer en meer mensen voor een tuinhuis op maat die Sven De Meuter BVBA uit Merchtem met veel finesse zal plaatsen.

Diverse materialen

U kunt kiezen voor een tuinhuis op maat in hout of steen. Sommigen opteren voor een meer naturel look, waardoor hout ideaal is. Maar anderen verkiezen een tuinhuis in steen, die uiteraard nog extra stevig en een meer robuustere look heeft.

Snelle opstart, tijdige afwerking

Bij Sven De Meuter BVBA vinden we het belangrijk ons aan de gemaakte afspraken te houden. Zo zorgen we voor een correcte opstart en een tijdige afwerking. Daarnaast hanteren we een open communicatie met onze klanten om optimale tevredenheid te bereiken.

Contact

Interesse om met ons samen te werken? Bel of mail ons dan meteen en geniet binnenkort van een perfect tuinhuis op maat te Merchtem in uw tuin. Ook de fundering, afwerking en eventuele grondwerken kunnen door ons uitgevoerd worden.